.
.

torsdag 29 december 2011

Resterna från gottebordet!

Go kväll! Idag har verkligen varit en inne-kurar dag för vilket trist väder det har varit med regn, blåst och allmänt ruggigt...
Vi har ägnat förmiddagen åt att planera upp nästa steg i husbygget vilket är att gå vidare med inredningen och materialval för golv, väggar, kök, badrum och hall till att börja med. Sovrummen får vänta tills vi får inspiration till det och vet hur vi vill ha det. Men nu börjar det i alla fall ta form lite mer konkret - men ännu bara som skiss!! Vi skall träffa snickare och V/A entreprenörer inom kort så då hoppas vi det blir lite mer verklighet av planerna...

Tanken idag var att gå långpromenad med maken och passa på att få motion och dagsljus men i stället blev det alltså byggplanering och samtidigt smaska på resterna från julens gottebord! Hmm inte riktigt som tänkt men gott var det..

Ha en skön kväll!

kram Victoria5 kommentarer:

Life's Silverlining and I sa...

hi hi ja så är det nu bara en massa onyttigheter, skrev just om det i mitt inlägg att det är så mysigt men att jag nu längtar efter att komma i form.
Fina bilder!
Kram!

Victoria @ MY HAPPY HOME sa...

Oj så mycket gott! Klart du ska njuta av gottebordet, promenera kan du göra en annan dag ;-) Roligt att få planera husbygget!
Kram

Maria sa...

Låter som en mysig dag! Vet vad du menar ;)
Är så kul att följa ert bygge!
Kram!

Anonym sa...

Var är alla snickartips från ölandsbygget?
Lite för mycket knäck och rockyroads för en hantverkare som jag.
Gott nytt år till familjen.
Janta

Limestone by the Sea... sa...

hehe, snickartipsen kommer Janta. Just nu står det still i väntan på elektrikern, men vi hoppas det skall lösa sig snart. Efter trettonhelgen kommer förhoppningsvis lite mer bilder och kanske ett och annat snickartips..Gott Nytt önskar vi er alla också!