.
.

fredag 5 oktober 2012

SkyfallNu när hösten är här och mörkret kommit så är det gott att byta ut kvällarna utomhus
med att bara vara inne och mysa.
Gärna krypa upp i soffan med en gofika och se en bra film.
 
 
 
James Bond 
 
 

Jag gillar Bond...
 
...har alltid gjort och tycker det är så kul varje gång en ny film kommer upp på biograferna. Snart är det alltså dags igen. 26 Oktober har "Skyfall" premiär.  Vill du se den officiella trailern så finns den här.

Nu måste ju även jag medge att mina favoriter bland filmerna inte är de senare utan snarare de som har ganska många år på nacken. Men det är i alla fall lika kul när det kommer en ny. Favoriten som Bond är inte heller den senaste utan en av de tidigare, men som sagt, lika bra blir det ändå.

Men vad vore filmerna utan all fantastisk musik och ledmotiv. Adele kommer sjunga ledmotivet till Skyfall. Kan det bli annat än bra? Lyssna in!

Vill du lyssna in alla tidigare ledmotiv, så kan du göra det här. Är du också en Bond fan och har du ca 12 minuter över för en Bond recap så skall du absolut inte missa denna. Mitt favorit-ledmotiv alla katergorier är godingen från 1981. Kan hela texten...

Som om det inte var nog med alla filmer, alla James, alla ledmotiv så är det ju även alla fantastiska Bondbrudar som medverkat under årens lopp. Vill du ser kvinnorna som tar plats i årets upplaga så kolla in videobloggen.Adele

 


Önskar er en skön fortsatt helg!
 
 
KRAM
 
 

13 kommentarer:

Enkel stil sa...

Ett litet filmtips från mig är Hotel Marigold om du inte redan sett den. Du undrade över mina kollage.Dom gör jag eller J i det vanliga Microsoft office Word. Lycka till och ha en riktigt skön helg! Anita

H`s enkla vardag sa...

Här har vi en riktig Bond fantast! Gillar också Bond så den här hoppas jag kunna se, får se om det hinns på bio eller om det blir senare!
ha en fin helg!
Kram Helena

Pia Gustafsson sa...

Gillar också Bond filmerna. Fast den nya Bond är lite väl brutal och tuff, var är snobben och gentlemannen? ha en bra dag. Kram Pia

Sabelhagens Olivlund sa...

Gillar Bond och gillar Daniel Craig:)). Så roligt med en ny film snart:)). Vilket bra ledmotiv!
Ha det gott.
Kram Maria

Tusenfröjd sa...

Jag får gåshud... älskar Bond och detta ledmotiv låter verkligen bra!
Tackar för berömmet för vår utställning. Det är ju det vi vill, skapa inspiration. Så jag blir så glad när du lyckas sätta fingret på det! Tack.
Ölands skördefest är något jag vill besöka någon gång... tror vi har pratat om detta i snart 10 år!!!
Ha en fin dag /Liv

@my casa sa...

Är ingen större Bond fantast med jag tittar ändå... känns som man måste på något sätt, vet inte varför.
Nya ledmotivet med Adele känns ju verkligen som
en äkta Bond låt, superbra:)

Kram Åsa

Casa of Mia sa...

Den måste jag se, vi gillar också Bond och vill alltid se den på bio, kram

Linruz sa...

Ja Bondfilmerna är liksom lite av allmänbildning att ha sett.
Kram kram Lina

dianasdrömmar sa...

Här hemma gillar alla Bond utom jag..kram Diana

A House With A View sa...

Jag älskar också Bond!!! Och nog är det något visst över de gamla rullarna!! Jag ser fram emot den nya filmen och ledmotivet lyssnade jag till på radion i fredags då Rix spelade den:) Hon kan hon den där Adele!!

Kraaaaaaaaaaaam aka

Helens Universum sa...

Jag tycker det är härligt med en ärlig passion för något vad det nu än är! Det sätter verkligen en extra guldkant på tillvaron och livet!
Kram Helen

Life's Silverlining and I sa...

Den måste jag se, älskar Bondfilmerna. Kram Nilla

Två Trappor sa...

Vad kul att du är ett sånt Bond-fan! Action är inte riktigt min grej, hihi, men visst är det bra underhållning och Bondfilmerna är ju lite kultiga! Min favvo-Bond är Sean Connery, såklart ;) Vilken kan din vara, tro..? Adele är ju klockren i ledmotivet, hjälp vad hon sjunger bra. Stor kram!