.
.

tisdag 22 april 2014

Påsk på ön!
Vilken härlig helg vi haft! 
Tänk att det fina vädret med sol och lite värme
 kom precis lägligt när vi skulle spendera lediga påskdagar på ön.

Vårbruket är nu igång, även om det mest rör sig om att plantera om lite av det som övervintrat men även lite nytt. Utomhus har jag förberett pallkragarna som maken snickrade åt mig förra sommaren. 
Nästa gång är det dags att så och plantera i dem. 
Och vitsippor och blåsippor kan man ju inte få nog av så här års.

En fin påsk, med nära och kära alltså..

k r a m 

Victoria

6 kommentarer:

Villa Ryttarängen sa...

Fina påsk-bilder. Vi firade också Påsk på ön, värmen var väl inte sådär där vi var men ändå. Annorlunda att fira påsk i en husvagn. Kraaam Pia

Hemma på Sjuan sa...

Så härligt att ett sommarboende att åka till! Å vilka härliga bilder från Mexico! Kul att du är tillbaka på bloggen, kram Suss

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

Jag har sagt det så många gånger , men jag säger det en gång till, ni har så fint i ert sommarhus ...

Kram Pernilla

Channal sa...

Helt underbart väder! Så ljuvligt på ert smultronställe!

KRAM Anna

Junitjej sa...

Åh, så fint!

fake audemars piguet sa...

Liksom rolex klocka kopia fallet är det distinkta Francophile designkonceptet av René Mouris Mythique på full fake rolex skärm genom ratten. Det första elementet som fångar betraktaren finns i både fake Rolex silver- och svartvalsvarianter, den eleganta smala och utökade uppsättningen rolex replica av tillämpade romerska siffror, som framkallar de ikoniska gitterbjälken rolex kopia som bildar Eiffeltornet. Inom den höga och dramatiska ringen som dessa siffror bildar, är replika klockor timmarna handen distinkt liten och gjort dramatisk med en pop av kontrasterande färg. Ett fake rolex öppet hjärtfönster vid 7 klockan ger ett fönster in i den pulserande automatiska rörelsen inom samtidigt som du lägger en touch av karaktär fake Rolex genom asymmetri.
René Mouris Mythique-kollektionen drivs av en Miyota 82S0 automatisk rolex replica rörelse. Denna rörelse är utformad speciellt för användning i öppna hjärtkonstruktioner som Mythique och ger en stabil 42-timmars Rolex replica strömreserv och en noggrannhet på -20 / + 40 sekunder per dag.
René Mouris kopplar ihop denna distinkta design med en klassisk uppsättning remalternativ. Det rolex kopia första alternativet, en väderbitna minimalistisk läderrem, finns i svart, rik havblå, och både en mahogny och en sadelbrun. Ett fake cartier armband med flera länkar finns också tillgängligt, med tvåfärgade alternativ som fake IWC matchar fallet.