.
.

söndag 17 juni 2012

Härlig helg & Vatten x 2


Åh vad skönt det varit i helgen.
Vi drog ned till ön i torsdags kväll, så att vi skulle vara på plats i fredags morse när rörmokaren skulle anlända. Han kom som planerat och fixade i badrummet hela dagen.
Under tiden jobbade jag, då jag nu lyckats få till en skaplig uppkoppling mot arbetsgivarens nät. Funkade faktiskt helt ok, och skönt att kunna lösa det så när man har jobb att göra men behöver vara på plats i huset.

Det är så vackert på ön nu. Vallmofälten lyser röda, blåelden blommar i vägrenen och havet glittrar.
Mer bilder på det lite senare i veckan...

Fredag kväll åkte rörmokaren iväg och...Yippea! En milstolpe är nådd! Nu har vi vatten i köket, i badrummet och även utomhus. Det känns så skönt, nu slipper vi packa skottkärran full med disk och vandra ner till grannen och låna diskhon. Vi kan duscha och diska och även sätta på vattenspridaren så att gräset vi sått skall ta fart.



Yes, nu kommer det vatten i kökskranen, trodde inte jag kunde bli så lycklig av att kunna diska!






Förutom vatten i huset så har vi även tagit årets första dopp i Kalmarsund! Häärligt! Jag älskar att bada även om jag föredrar något varmare grader än det var idag. Jag kan säga att det var ett snabbt dopp, man låg inte i direkt. Vi har haft soligt och fint i helgen men längtar förstås efter den "riktiga" värmen med många och långa bad. Men dagens frukoststund i solen på trappan var underbar. Nu börjar det kännas som semester, även om det dröjer några veckor!





Jag har inte hunnit att kommentera så mycket på era fina bloggar på sistone, men jag försöker hinna med att läsa era inlägg och är så glad för alla kommentarer ni lämnar här hos mig. Bara så ni vet....



Önskar er en bra vecka!



KRAM








12 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Tänk att lite vatten kan göra en så glad !!!!! Jag förstår inte hur ni kommer att inte vilja vara i ert paradis på ön! Jag skulle bli tokig och vilja flytta dit! Jättefint få ni!
Och vill bara säga att nu börjar min semester!
Kram Helena

dianasdrömmar sa...

Så fint det blir :), vi åker till Öland på onsdag ska bli så mysigt kram Diana

Maria - Wikers Liv sa...

Ja, visst är det en "befrielse" när såna sajer faller på plats! ;)
Så fina bilder!
Ha en fin måndag!
KRam /Maria

svart vitt och rött sa...

Såååå mysigt!! Jättefina bilder! Kram

Anonym sa...

Härligt med vatten! Vi bodde i en byggarbetsplats hela hösten så jag vet precis hur det känns. Jag längtar något enormt till ön just nu, men det är två veckor kvar till semestern börjar... Kram Hanna

Berså sa...

Visst är det underbart nu !!!! Så fint med alla blommorna i vägkanten...hoppas det fina vädret håller i sig till midsommar bara.
Kakorna du såg på Berså-bloggen är Leilas Rocky Roadbrownies(sök på det så hittar du receptet),dock gjorde jag en vanlig kolasås och hade valnötter och marshmallows till i stället. Ja,grundreceptet går att variera i det oändliga !
Ha en bra dag ! Mvh Maria/ Berså

Lisanne van de Klift sa...

Beautiful flowers and a lovely place to be!!

Love Lisanne

Casa of Mia sa...

Åh så många vackra bilder, ser underbart ut, kram

A House With A View sa...

hääääärligt somriga bilder!!! Men huuuu för att bada, brrrr.... fryser bara jag hör talas om det, fniss:))

STooooort tack för din fina omtanke, den värmer...

Kraaaaaaaaaaaaam aka

Hemma på Sjuan sa...

Tänk vad man kan uppskatta vatten när man har varit utan!
Så fint det blir hos er!

Kram Suss

Anonym sa...

Ser ju superfint ut!!! Har läst ikapp lite. Längtar efter att få se det "live". kram, Sus

Concept_By_Sarah sa...

Vad skönt att ha fått vatten! Har ni kommunal anslutning eller brunnsvatten (som vi har). Jag hoppas innerligt att det funkar när jag kommer, än så länge rinner inget vatten i vårt hus, först måste badrummet bli färdigt:-). Kram Sarah