.
.

torsdag 16 februari 2012

Insidan!

Gokväll därute!

Här kommer lite interiörbilder på insidan av ö-huset. Panelen är monterad på de flesta av väggar. Stående på väggar och liggande i tak. Råspont 22*170 mm så det blir breda plankor.

Stora gavelväggen som inte har panel skall få OSB skivor och gips för att därefter målas och erhålla en annan struktur, färg med en typ av sand i så det blir som en putsad känsla. Framför den väggen skall braskaminen stå.

Det skall blir en trappa upp till loftet så småningom och däruppe blir det också takfönster ut mot havet.


Målat på gavelväggen framför braskaminen och nu i  helgen drogs sista elen till köksfläkten så då kan även köksväggen panelas klart.

Nu till målningen?? Hmm, täckmålat, laserat, panellack, vitt, grått ,brunt... inte helt lätt att bestämma sig. Nu söker vi inspiration och tar tacksamt emot era tips innan vi bestämmer oss.

Det är ju så snyggt med vitt och grått och svart och träfärgat och och och...hihi det kommer blir bra till slut, vi skall bara igenom alla alternativ som finns:)

Här blir det lång köksbänk med diskho och utgång till framsidan
Ha det gott

kram Victoria

6 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Jisses vad fint det kommer att bli:)))) Vad kul att vi är från samma stad:) Det var paketet som avslöjade dig hihi. Ha det gott Kram Anne

PERNILLA sa...

Ja "bara" alla de där besluten först...*skrattar ..men när de väl är tagna kommer ni ha det toppen där ...*ler

Ha en fin helg!

Kram från Göteborg

Två Trappor sa...

Vad roligt det är att få följa ert spännande husbygge. Det ser så gediget och fint ut! Förstår att det är knepigt med alla val man ska göra (jag skulle få svår beslutsångest ;) men det är bara att följa magkänslan. Det kommer bli sååå snyggt.. :)
Kram Madeleine

Pia Gustafsson sa...

Jättefint! Kul att få följa ert bygge. Alltid svårt att välja färg. Det blir bra till slut. Kram Pia

Life's Silverlining and I sa...

vad fint med den höga takhöjden och ljuset och rymden i huset! Färg, ja har inget råd är säker på att det blir fint det du väljer:) kram

Hemma på Sjuan sa...

Så fint det blir. Såå spännande att få allt nytt. Ha en skön helg!
Kram Suss