.
.

lördag 18 februari 2012

Mrs Öland and Mr Perswall


Bild på stenformationer vid Byxelkroks Hamn taget för några somrar sedan.
Troligen någon båtgäst som byggt dessa i väntan på solnedgången...
Sommarbilder mitt i vintern!Vi funderar på att ha en fototapet eller en tapet med naturinslag i öhusets entré. Naturbild på väggen kombinerat med kalkstensgolv och träpanel i taket. Det blir nog super tror jag.

Jag har ju ett antal solnedgångsbilder och andra mycket fina sommarbilder i Mrs Ölands (läs: mitt eget) bildarkiv att välja på så motiv råder det ingen brist på. Det är ju också ganska kul att ha en bild från omgivningen som man tagit själv. Vi får se vad det blir till slut och som sagt, många val skall göras nu. Det är svårt men jättekul förstås!Annars finns många fina tapeter hos Mr Perswall. 
Här kommer ett litet urval av fototapeter och kollektionen Urban Nature. Har ni inte varit inne på deras sida så kolla in alla häftiga tapeter man kan välja på. Jag hittade även flera fina till barnens rum.
Ha en skön kväll allihopa! Ikväll väntas gäster och vi skall fixa lite middag tillsammans och förstås kolla in Mello. Vi får se om det är någon som slår Loreens bidrag?

kram Victoria

3 kommentarer:

Pia Gustafsson sa...

Vet du att jag får gåshud när jag ser dina bilder. Så fint! Fototapet är häftigt särskilt om det är ens eget foto. Ska bli kul och se vad du väljer sedan. Kram Pia

Life's Silverlining and I sa...

Tycker absolut ni skall göra en fototapet! tredje bilden uppifrån av dina fyra i rad är bara helt underbar! Har just fått hem nya fototapeter till barnens rum och dottern har valt maneter på sin vägg, jättehäftig, du får se sen när det är klart;)kram

Anna sa...

Öland är vackert! Tror jag måste åka dit nån gång!

Kul med tapetval! Den med björkarna har jag suktat efter länge! Men det blev tygvepor från IKEA istället Unni Anno!

Kramen!